info@yachtingsweden.se

Digital introduktionskurs, 14 januari – PREMIUM

Yachting Swedens introduktionskurs PREMIUM är en kurs för dig som är ny inför yachting och som vill få en bra, trygg och smidig väg in i branschen. Under dagen går vi igenom viktiga teoretiska delar så som hur en kontrakt är utformat, hur det fungerar med skatt, dina rättigheter ombord och hur en anställningsprocess går till. Men vi har också en del praktiska moment i form av workshops där vi går igenom ditt CV och hur man söker jobb i branschen. 

Hela dagen är utformad för att du ska ha en bra grund att stå på inför kommande jobbsök. Lisa och Helena har själva 10 års erfarenhet från yachtingbranschen och sitter på gedigen kunskap, och i 5 år har dem nu guidat Yachting Sweden-deltagare in i branschen. Syftet med kursen är att spara dig som deltagare både tid och pengar.

Kursen sker live med både Lisa och Helena, och under hela kursdagen har du möjlighet att ställa alla dina frågor och få individuell guidning från både Lisa och Helena.

Efter kursen kommer du få ta del av massor av material och förmåner som ska hjälpa dig att maximera dina chanser till jobb

 • E-böcker (CV-guide, Jobbsöks-guide, Stewardess/deckhandguide, intervjuguide).
 • CV-mall (individuell mall, anpassad till branschens alla krav).
 • Personlig uppföljning och guidning (CV-korrektur, hjälp att kolla igenom kontrakt, hjälp med jobbsök till exempel).
 • Kontakter och nätverk! Bland annat blir du inbjudan till våra privata Facebookgrupper där du kommer i kontakt med skandinaviska yachties och andra Yachting Sweden-deltagare.
 • Prioritering vid jobbförfrågningar som kommer in via vårt rekryteringsföretag Yachting Scandinavia.
 • Inbjudan till exklusiva event med yacht crew samt online-webinarium.

Läs mer om innehållet i kursen här.

Vill du ha mer information hur dem olika nivåerna BAS, MELLAN och PREMIUM skiljer sig åt? Läs mer här!

Vill du även boka in dig på den obligatoriska säkerhetskursen med vår partner Safetygruppen i Stockholm?  Som YS-deltagare erhåller du rabatt på kursen, hör av dig till oss för datum och inbokning. Vi samarbetar också med ett hotell på Skeppsholmen där du kan bo när du går din säkerhetskurs, här kan du som YS-deltagare bo från 350 kr natten. Hör av dig till oss för mer information.

Avbokningsregler: Din kursplats kan avbokas upp till en vecka innan kursdatumet, mot en avbokningsavgift på 500 kronor. Om avbokningen sker senare än en vecka innan kursdatumet sker ingen återbetalning. Vid sjukdomsfall senare än en vecka innan kursdatumet kommer vi att försöka hjälpa dig hitta ett nytt kursdatum som passar utan vidare kostnad. Kursdatum kan bytas kostnadsfritt i mån av plats. Om du vill få våra avbokningsregler förtydligade, skicka ett mail till info@yachtingsweden.se.

Välkommen!

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Boka evenemang

1 person
Available Kursplatser: Obegränsad

Introduktionskurs för 1 person (ange 1)

The "1 person" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
2 personer
Available Kursplatser: Obegränsad

Introduktionskurs för 2 person (ange 1)

The "2 personer" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

140124

Tid

09:00 - 15:30

Plats

Distans
Kategorier

Organisatör

Yachting Sweden
Yachting Sweden
E-post
info@yachtingsweden.se
Webbplats
https://www.yachtingsweden.se/
Boka din plats nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *