info@yachtingsweden.se

Introduktionskurs, 6 juni

Under dagen gör vi både praktiska och teoretiska moment för att förbereda dig på bästa sätt för jobbet ombord och jobbsöket. Vi tar dig igenom rekryteringsprocessen, och vägleder dig både under och efter kurstillfälle för att du ska få de bästa möjligheterna till ett första jobb snabbt. Genom personlig guidning även efter avslutad kurs, så maximerar vi dina möjligheter att lyckas med att få ditt första jobb.

Läs mer om innehållet i kursen här

Vill du även boka in dig på den obligatoriska säkerhetskursen med vår partner Safetygruppen i Stockholm? Som YS-deltagare erhåller du rabatt på kursen, hör av dig till oss för datum och inbokning. Vi delar även lokal med Safetygruppen vilket gör det smidigt för dig som deltagare.

Har ni problem med er bokning, maila oss så bokar vi in er manuellt istället. Skriv namn och kursdatum i mailet. Betalning kan då ske till Swish 123 222 76 19 med mottagare Yachting Sweden AB.

Avbokningsregler: Avbokning är möjligt fram till en vecka innan kurs till en avgift på 500 SEK. Om du önskar att ändra kursdatum är detta möjligt kostnadsfritt i mån av plats. 

Slutsåld!

Datum

060621
Expired!

Tid

10:00 - 18:30

Pris

3500 kr

Plats

Stockholm Training Port
Södra Kajen 10, Frihamnen, 115 41 Stockholm

Organisatör

Yachting Sweden
Yachting Sweden
E-post
info@yachtingsweden.se
Webbplats
https://www.yachtingsweden.se/