info@yachtingsweden.se

Lisa Emlund

Introduktionskurs 26 februari

Under dagen gör vi både praktiska och teoretiska övningar för att förbereda dig på bästa sätt. Vi tar dig igenom rekryteringsprocessen, och vägleder dig både under och efter kurstillfälle för att du ska få de bästa möjligheterna till ett första jobb snabbt. Genom personlig guidning även efter avslutad kurs, så maximerar vi dina möjligheter att lyckas med att få ditt första jobb.

Läs mer om innehållet i kursen here

Vill du även boka in dig på den obligatoriska säkerhetskursen med vår partner Safetygruppen i Stockholm? Denna kurs ligger i anslutning till en säkerhetskurs den 27-29 februari. Som YS-deltagare erhåller du rabatt på kursen, hör av dig till oss för datum och inbokning. Vi delar även lokal med Safetygruppen vilket gör det smidigt för dig som deltagare.

Avbokningsregler: Din kursplats kan avbokas upp till en vecka innan kursdatumet, mot en avbokningsavgift på 500 kronor. Om avbokningen sker senare än en vecka innan kursdatumet sker ingen återbetalning. Vid sjukdomsfall senare än en vecka innan kursdatumet kommer vi att försöka hjälpa dig hitta ett nytt kursdatum som passar utan vidare kostnad. Kursdatum kan bytas kostnadsfritt i mån av plats. Om du vill få våra avbokningsregler förtydligade, skicka ett mail till info@yachtingsweden.se.

Välkommen!

Date

260223
Expired!

Time

10:00 - 10:00

Plats

Stockholm Training Port
Södra Kajen 10, Frihamnen, 115 41 Stockholm
Yachting Sweden

Organisatör

Yachting Sweden
Email
info@yachtingsweden.se
Website
https://www.yachtingsweden.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *