info@yachtingsweden.se

Kommande kurser digitalt i grupp!

 

11 aug 10-12 (FULLBOKAD)
17 aug 16-18
21 aug kl 17-19
28 aug kl 9-11
5 sep kl 18-20
9 sep 16-18
18 sep kl 9-11
30 sep 10-12

Vill du boka en av kurserna i grupp så fyll i formuläret nedan vilket datum du är intresserad av. Vill du boka en individuell onlinekurs 1:1 med Lisa eller Helena, meddela det i formuläret så återkommer vi med förslag på dag och tid.

Introduktionskurs ONLINE

Är det fullbokat eller har du inte möjlighet att delta vid något fysiskt kurstillfälle? Bor du i Norge, Danmark eller någon annanstans men önskar att få hjälp vid distans? Då kan du välja vår digitala lösning. Den är ett bra alternativ för dig som inte har möjlighet att delta på en fysisk kurs.

Pris?

3200 kronor (individuellt) 
2600 kronor (max 4 personer) 

Vad ingår?

  • 2 timmar långt video-möte med Lisa eller Helena över Zoom. Vi delar en presentation med dig och går igenom processen steg för steg, metoder för att söka jobb, samt branschens viktigaste grunder. Du får möjlighet att ställa alla dina frågor live och vi kommer gå igenom just din plan och dina specifika förutsättningar för att lyckas.

  • Yachting Swedens 35 sidor lång jobbsöks-guide! En handbok med värdefull information, tips och trix, metoder för att söka jobb samt listor på bemanningsföretag i branschen och mycket annat.

  • Stewardess-guiden eller Deckhand-guiden – Beroende på vilken position du vill satsa på kommer du få med dig en av guiderna efter kursen. Guiderna är fyllda med verktyg inför första jobbet. Allt från termer, tutorials, tips & trix och praktiska verktyg. En trygghet inför första jobbet. Du kan köpa till den andra guiden för 400 kronor.

  • Rabatt på den obligatoriska säkerhetskursen. Vill du gå säkerhetskursen med vår partner i Frankrike (Zephyr Yachting) eller i Stockholm (Safetygruppen) så erhåller du rabatt – även om du gått introduktionskursen online.

  • Mall för CV, inklusive korrekturvändor och den 24 sidor långa CV-guiden i form av E-bok.

  • Intevju-guiden! En 35 sidor lång e-bok som förbereder dig för intervjuer. Fylld med tips från kaptener, chief stewardesser, samt checklistor på hur du förbereder dig.

  • Pack och check-lista inför avfärd. 

  • Inbjudan till våra 2 privata facebookgrupper där du kommer i kontakt med andra svenskar i branschen, både erfarna och andra Yachting Sweden-deltagare. I grupperna delas värdefull information, deltagare postar jobb som finns tillgängliga där de jobbar, och vi postar även våra jobb här. En början på ett värdefullt nätverk.

  • Registrering hos rekryteringsföretaget Yachting Scandinavia, som är vårt syster-bolag där vi jobbar direkt med rekrytering till yachterna. Här prioriterar vi i första hand våra deltagare när vi får in förfrågningar. 

  • Obegränsad uppföljning, precis som med våra deltagare som går kursen fysiskt så kommer vi såklart följa upp på dig, och vi kommer finnas tillgängliga att svara på frågor även efter kursen.

Jag eller jag och min kompis är intresserad av att gå onlinekursen (specificera under meddelande)